Harbitz Torg logotekst
Helt rett ved Skøyen
Harbitz Torg logo

PiiR - Fra å bo til å leve

Vi skaper rammene for et innholdsrikt liv med alt på ett sted og vi tar ansvar for å fylle rammene med en lang rekke tjenester og servicetilbud for fellesskap, aktiviteter og boløsninger som gjør livet enklere. Kort sagt; det gode livet – midt i smørøyet.

58 leiligheter for utleie. For mange er det attraktivt å frigjøre kapital når barna har flyttet ut og huset er for stort. Andre ønsker å flytte nærmere butikksenter, servicetilbud og nærhet til offentlig kommunikasjon. Harbitz torg byr på 58 leiligheter til leie, perfekt for de som ønsker trygg, langsiktig leiemulighet og som vil ha alt de trenger der de bor.

«Alt på ett sted. Som beboer på PiiR – Harbitz Torg får du tilgang til svømmebasseng, treningsstudio, fellesstue med kjøkken og gjesteleilighet for dine besøkende. Vår husvert er tilgjengelig for beboerne. Du får butikker, cafeer, apotek, frisør, kiropraktor, fysioterapaut og en lang rekke servicetilbud i første etasje eller umiddelbar nærhet. Dessuten bor du ved et av byens knutepunkter for kommunikasjon, med trikk, buss og tog.»

Et hjem for livet. Våre to utleiebygg er laget med tanke på at du kan bo der hele livet og boligene bygges med vekt på funksjoner og interiør som gjør livet enklere. Vi vet jo for eksempel at synet blir dårligere allerede i 50-årsalderen, og behovet for lys og kontraster øker. Slikt tar vi hånd om.
Trygghet og fellesskap. Vi heier på en varmere by. Derfor legger vi til rette for å inkludere våre beboere i tilbud om godt naboskap. I fellesstuen vil vi tilby inspirasjon, kunnskap og foredrag. Det kan være matkurs, kunst- og kulturtemaer eller temakveld etter beboernes ønsker. Du har ditt eget, samtidig som du kan involvere deg med de andre når du selv ønsker det.

Dersom du ønsker å bo på Harbitz Torg kan du leie leilighet på PiiR gjennom Møller Eiendom. Som beboer på PiiR – Harbitz Torg får du tilgang til svømmebasseng, treningsstudio, fellesstue med kjøkken og gjesteleilighet for dine besøkende. Vår nabovert er tilgjengelig for beboerne. Du får butikker, cafeer, apotek, frisør, kiropraktor, fysioterapeut og en lang rekke servicetilbud i første etasje eller umiddelbar nærhet. Dessuten bor du ved et av byens knutepunkter for kommunikasjon, med trikk, buss og tog.
Se mer på: moller-piir.no

NYTTIG / FAKTA

  • Leiligheter med husvert
  • Svømmebasseng
  • Trygghet og fellesskap
  • Alt på ett sted
  • Et hjem for livet
  • Se mer og registrer din interesse på moller-piir.no
  • Kontakt: Mette Arntzen Bjerke mab@mollereiendom.no / 97 97 50 51